Wij hebben nog veel meer foto's beschikbaar. Wanneer u meer referenties wilt zien laat u het ons dan svp even weten
Klik op een afbeelding voor een vergroting
 
Klik op een afbeelding voor een vergroting

Portret van Johnny de Mol dat wij hebben gemaakt in opdracht van Linda Magazine. Geplaatst in het november nummer.


 
Klik op een afbeelding voor een vergroting

Wij kunnen uw schilderij in iedere gewenste stijl schilderen. Dus ook impressionistisch.


 


 


Wij zijn enorm blij met het schilderij wat van onze kinderen is geschilderd. Ze zijn echt neergezet zoals ze zijn. Ook wij moesten heel goed kijken of het niet een foto was. Voor mijn man was het zijn verjaardagscadeau en zijn eerste reactie was dat hij nog nooit zo'n mooi cadeau had gehad (kan natuurlijk ook aan ons liggen). Wij zijn erg blij met dit pronkstuk aan de muur. De service was ook geweldig, Nogmaals bedankt voor je hulp.
Vriendelijke groet,
Desiree

 


 


Zoals beloofd hierbij de reactie van het bruidspaar op het schilderij. Daar had U eigenlijk zelf bij moeten zijn. Ze draaiden zich om naar de mensen die alleen nog maar zagen hoe ze hun tranen droogden. Fantastisch dus! Ook alle aanwezigen waren vol bewondering. Een stuk om generaties lang in de familie te blijven. Groot succes. Hartelijk dank en vriendelijke groeten,

Mevr. Rozenboom

 


 


Klik op de afbeelding voor een vergroting

 
Klik op een afbeelding voor een vergroting


Gisteren ben ik 60 jaar geworden en mijn man heeft bij U een schilderij laten maken van mij en onze twee dochters. Toen hij het afhaalde heeft u om een reactie gevraagd. Dit is mijn reactie;geweldig precies zoals ikzelf en onze dochters zijn.
Ook de reactie van mijn verjaarsvisite was zeer positief.
Met andere woorden een geweldig cadeau. Prachtig geschilderd en ook de achtergrondkleur is goed.

Met hartelijke groet en nog veel succes

Mattie Kiesouw-Verhage


 
Klik op een afbeelding voor een vergroting


Wij zijn uiterst tevreden over het resultaat, mooier hadden we het ons niet voor kunnen stellen. Zelfs vrienden en familie zijn onder de indruk van het
portret. Wij willen jullie dan ook hartelijk bedanken voor dit verbluffende resultaat. En mocht iemand een portret willen laten maken dan beveel ik jullie aan.

Met vriendelijke groet, en misschien tot een volgende opdracht,

Niels Geraedts
Roxanne Seerden


 

 

Klik op de afbeeldingen  voor een vergroting

Wij waren heel erg blij met het resultaat, maar ik had al het idee dat het goed zat, aangezien de foto's op de website een goed beeld gaven van jullie kunde. Mijn ouders waren er heel erg blij mee, ze vonden het heel echt lijken en gaan het ophangen. Aangezien ze al een aantal schilderijen hebben, past deze er mooi bij. Mijn moeder zei nog tegen mijn vader: "Ja, zo lach je ook echt".
Naar mijn idee is het soepel verlopen en de foto vlak voor het laatste stukje was een leuke preview. Ik wilde nog zeggen dat het makkelijk is dat er van een foto gewerkt kan worden en dat met relatief weinig inspanning (van onze kant) toch zo iets moois kan ontstaan.
Ik vraag me alleen af wat er nog echt anders had gekund toen wij de voorlopige foto kregen, voor mij zag het er al aardig af uit nl.

Bedankt voor het mooie schilderij,

Vincent

 Het schilderij is ook in het echt werkelijk heel erg mooi. Zo mooi dat ik in eerste instantie dacht dat ik misschien wel bedondert werd maar we konden zien dat het toch echt geschildert is. De lijstenmaker heeft ons goed geholpen, al met al ben ik een zeer te vreden klant. Ik zal niet nalaten iedereen over jullie te vertellen. Het geld komt zo snel mogelijk naar je toe....

Judith Vos


 
Wat een fantastische schilderijen! Het was heel spannend om ze uit de koker te halen, en ik kreeg echt een brok in mijn keel bij het zien van die bekende koppies op doek! Ik laat ze volgende week nog inlijsten, en dan heb ik twee geweldige kadoos voor mijn beide ouders.

Heel erg bedankt,

Marlous


 

 


Heb het schilderij vandaag ontvangen !! Vond het erg mooi !!!!!!!! ik heb het naar lijstenmakerij gebracht om het te laten in lijsten ( vonden het ook erg goed geschilderd ) ik geef het Vrijdag aan mijn vrouw kado ( is haar overleden moeder )
laat nog weten hoe zij het vond.
Mvgr, P. Lankwarden


 Ik wil je even melden dat het schilderij zeer goed onthaald is. Het was natuurlijk emotioneel maar de mensen waren ook enorm blij dat hun zoon er op deze mannier toch bij kon zijn...
Iedereen vond het mooi en prachtig gemaakt!!!

Nogmaals bedankt voor de goede service en hopelijk tot gauw,

Chris en Frank Meseure

 


     
 ik ben vandaag terug gekomen van de Bahamas en heb het nog niet gezien maar hoorde van mijn vader en broers dat ze heel tevreden waren met het schilderij en de lijst.

Nogmaals bedankt!

Alex van Zonderen


     
 

 


Ik heb het schilderij gisteren opgehaald.

En ik ben sprakeloos. Het is erg geslaagd!!!!!!!

M vr gr
 

Rob

 


 


Het klopt inderdaad dat wij het schilderij vorige week hebben ontvangen. Het was ook de bedoeling u meteen te laten weten wat wij er van vonden. Wij zijn er erg tevreden mee. Het resultaat is erg goed. Mijn ouders, voor wie het schilderij was, zijn er ook hardstikke blij mee.

Met vriendelijke groet,

Martine Fonville
 


 
Wat een fantastische schilderijen! Het was heel spannend om ze uit de koker te halen, en ik kreeg echt een brok in mijn keel bij het zien van die bekende koppies op doek! Ik laat ze volgende week nog inlijsten, en dan heb ik twee geweldige kadoos voor mijn beide ouders.

Heel erg bedankt,

Marlous


 

 


hartelijk bedankt voor het schitterende schilderij. Mijn moeder was er zeer geemotioneerd door en kon zich geen mooier kado wensen. Als ik weer een schilderij wil laten maken laat ik het absoluut weer door jullie doen.

Met vriendelijke groet, Eli van Meegen


 
Afgelopen donderdag ontving ik het schilderij, maar vrijdag heb ik het pas bij de lijstenmaker uitgepakt, omdat ik bang was dat ik het niet meer goed opgerold zou krijgen.

Ik was echt ontroerd toen ik het schilderij zag. Zo mooi vind ik het. Het zijn echt mijn kinderen. In 1 woord: "prachtig"!!!

Nog hartstikke bedankt.
Karin Plat-de Best
 


 
het is goed!! Ik heb van het 1e schilderij een kleurenafdruk gemaakt en die aan mijn ouders overhandigd op hun trouwdag. Ze waren zeer onder de indruk en emotioneel. Ze vonden het fantastisch! Ik heb ze nu het nieuwe schilderij laten zien en ze vinden deze nog beter. Het mag afgemaakt worden....
Maar... complimenten voor de schilder...

gr esther


 
Hierbij de dankzegging van zowel ons (de idee aandragers) als van de jubilarissen.(de geschilderde). Het schilderij is afgelopen zaterdag overhandigd op het feestje van hun 25 jarige bruiloft. Ik moet zeggen, niet alleen het bruidspaar maar ook de hele zaal werd stil van ontroering. De gelijkenis is echt verbluffend. Doordat het bruidspaar de originele foto ook nog nooit had gezien, maakte de verassing des te groter. Nogmaals dank voor de snelle en perfecte service. Een vervolg opdracht zit er zeker in.

Met vriendelijke groet, Ronald Olsthoorn


 
Afgezien van mijn schoonmoeder (heb je aan één echte Paula niet genoeg, moet je er nou de hele dag naar kijken?) heb ik uitsluitend positieve reacties gekregen op het schilderij. De mooiste reactie was natuurlijk van mijn vrouw zelf toen ze het schilderij ontdekte aan de muur van de hotelkamer waar we
verbleven. Verbijstering en ongeloof wisselden elkaar af en daarna volgde een huilbui van 20 minuten. Schildersportret bedankt voor dit ongelooflijk mooie moment! Het schilderij heeft een prominente plaats gekregen in de huiskamer en we zijn er heel erg blij mee.

met vriendelijke groet,

Rindert Slee


 
Wij mijn dochter, zoon en ondergetekende zijn verrast over het goede resultaat.
De gelijkenis is zeer goed gelukt, alsof je naar een foto kijkt.
Hartelijk dank voor dit mooie schilderij.

Met vriedelijke groet,
Leo.v.Drimmelen


 


Het was een grandioos succes tijdens de feestavond.
Iedereen wilde weten wie de schilder was (wij eigenlijk ook wel een beetje...). Mijn schoonvader en moeder waren blij verrast. Het schilderij komt op een mooie plaats in de woonkamer. Nogmaals dank. De naam www.schildersportret.nl is in ieder geval vaak gevallen en daarbij is de service zeker 1 van de pluspunten. Op de foto zie je hoe verrrast mijn schoonvader en moeder reageren op het schilderij.
Mvgr Edwin van Leuven.

 


 
Beste Frank,
 
Recentelijk ontving ik het portret dat jullie naar aanleiding van mijn foto hebben gemaakt en ik moet bekennen dat ik er zeer van onder de indruk was! Het is erg gelijkend en als je niet beter weet, dan denk je dat het een foto is. Als hoofdredacteur van een medium op het gebied van beauty en lifestyle, zal ik jullie als waanzinnige kunstenaars zeer zeker onder de aandacht brengen van het grote publiek in de media waarvoor we schrijven!
 
Heel hartelijk dank voor dit bijzondere en unieke schilderij!
 
Met vriendelijke groet,
COSMETITEXT
 
Mirna van Donselaar
Algemeen directeur


 

Het was een emotioneel moment toen mijn Oma op haar 80ste verjaardag het schilderij van haar moeder kreeg. "Het is of ze mij na al die jaren weer met haar warme ogen aankijkt" was haar eerste opmerking. Het schilderij is ook scherper en warmer dan de foto, erg mooi! Zelfs mijn schoonvader die zelf kunstschilder is, was onder de indruk.

Groetjes Frieda

 Ik heb zojuist het portret ontvangen en vol spanning het pakketje waar het in zat open gemaakt. Wat een verassing! Wat is het mooi geworden! Hoewel ik nooit mijn broer heb mogen kennen, kreeg ik een heel warm gevoel bij het aanzicht van dit portret. Ik kan niet wachten tot ik hem in Juni aan mijn vader voor zijn 60e verjaardag mag geven. Ik denk dat, nee ik weet wel zeker dat hij het geweldig mooi en ontroerend zal vinden!

Bedankt voor dit mooie portret en de perfecte service!

Zodra mijn vader zijn kado heeft zal ik jullie ook zeker aanraden bij familie en vrienden.

Groetjes,

Nathalie Ensing

 


Allereerst vonden wij het best wel risicovol om bij een "vreemde" aan te kloppen voor een portret.

Ook het feit dat het portret gemaakt wordt vanaf een foto vonden wij best wel eng. Echter het resultaat vinden wij verbluffend goed. Ik heb nog nooit een geschilderd portret zo helder, scherp en realistisch gezien als die van mijn echtgenote. Ik ben dan ook zeer verheugd dat wij het portret bij u hebben laten vervaardigen en kunnen uw werk zeker bij andere mensen aanraden.

Met vriendelijke groeten,
Thea en Rene Bosma

 


Mijn vrouw was buitengewoon verrast met het resultaat en er erg blij mee.

Wim

 

Wanner u uw hond, uw poes of uw paard wilt laten schilderen, Klikt u dan onze deze link

 

Heeft u een mooie foto van iets wat u dierbaar is of wat u wilt laten vereeuwigen, Klikt u dan op deze link

 

 

 

Heeft u altijd al een mooie reproductie willen hebben van een oude meesterschilder, Klikt u dan op deze link.